Overzicht van modellen welke op de

Nederlandse rails te zien zijn (waren)

 

 

Voor op en aanmerkingen over de lay-out, hoe dit misschien beter kan, en als u nog aanvullingen of missende foto's heeft  mail naar de webmaster

Op deze site kan er via een database gezocht worden. Het voordeel van de database is dat u kunt zoeken naar artikel nummer, bedrijfs nummer of wat u maar wilt verzinnen.

Ik heb ook van een aantal mensen wat vragen gehad over de Database. De prijzen zijn onder en bovengrens welke ooit door een winkelier/particulier voor 2e hands zijn genoemd. Over de actuele prijs zegt dit dus niets het is slechts een indicatie (immers stond dit bij Hisko ook zo op zijn pagina). Het aangeven welke winkel welke prijs ooit had/heeft is onbegonnen werk. De vermelde prijzen zijn opgenomen bij uitkomst van een model en worden gevolgd zolang het model in meerdere winkels verkocht wordt. Aan de nieuw- en/of occasion-prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Benieuwd wat er laatst geupdate is aan de site klik op Updates

En dan toch nog maar even.....  Inbreuk op Rechten....

Aangezien ik steeds vaker zie dat men mijn foto's gebruikt... Alle afbeeldingen op deze website zijn mijn persoonlijk eigendom. Het zonder uitdrukkelijke (schriftelijke) toestemming kopieŽren van mijn afbeeldingen wordt dan ook gezien als inbreuk op mijn eigendomsrecht. Bij onverhoopt negeren van dit recht zal ik de overtreding allereerst melden bij de overtreder en deze de gelegenheid bieden zijn -mogelijk onbedoelde- inbreuk binnen 24 uur  te herstellen en de bedoelde afbeelding of afbeeldingen te verwijderen.

De foto's mogen dus ook niet gebruikt worden voor advertenties op de diverse vraag en aanbod sites